DigiDeck 2024: Pridružite se vodećoj konferenciji o digitalnim tehnologijama u građevinskoj industriji – Early Bird karte već su u prodaji!

Ponosni smo što treću godinu za redom možemo najaviti konferenciju i sajam digitalnih tehnologija u graditeljstvu – DigiDeck24!

Centar za digitalnu izgradnju Hrvatska zajedno s tvrtkama partnerima, 14.11. U Mozaik Event Centru u Zagrebu ugostit će vrhunske predavače, paneliste, moderatore i izlagače koji će u cjelodnevnoj konferenciji predstaviti tehnološke inovacije građevinske industrije.

Što je DigiDeck?

DigiDeck je godišnja konferencija Centra za digitalnu izgradnju Hrvatska koja pruža jedinstvenu platformu za razmjenu znanja i iskustava u području digitalnih tehnologija u građevinskoj industriji. Kroz niz predavanja, radionica i panel diskusija, sudionici imaju priliku čuti najnovije trendove i tehnologije koje transformiraju način na koji planiramo, projektiramo, gradimo i održavamo građevinske objekte i infrastrukturu.

Zašto sudjelovati na DigiDeck 2024?

  • Najnovije tehnologije: Saznajte sve o najnovijim alatima i tehnologijama koje oblikuju budućnost  i sadašnjost građevinske industrije.
  • Stručnjaci i lideri: Poslušajte predavanja vodećih stručnjaka iz industrije te se povežite s tvrtkama liderima digitalne transformacije u graditeljstvu.
  • Networking: Iskoristite priliku za umrežavanje s kolegama i potencijalnim partnerima iz cijele regije.
  • Praktične radionice: Sudjelujte u interaktivnim radionicama koje će vam pomoći u primjeni naučenog u vašim projektima.
  • Izložbeni prostor: Posjetite izložbeni prostor gdje će vodeće tvrtke prezentirati svoje najnovije proizvode i rješenja.

Early Bird karte – Rezervirajte svoju mjesto na vrijeme!

Early Bird karte su upravo puštene u prodaju, a cijene su snižene do rujna! Ovo je vaša prilika da osigurate svoje mjesto na najvažnijem događaju u industriji po povoljnijoj cijeni. Kupite svoje karte već danas na Entrio stranici i budite dio revolucije u građevinskoj industriji.

Poziv za izlagače

Ako ste tvrtka koja nudi inovativna rješenja za građevinsku industriju, ne propustite priliku da se predstavite na DigiDeck 2024. Izlagački prostor nudi idealnu priliku za demonstraciju vaših proizvoda i usluga pred ciljanim auditorijem. Prijavite se kao izlagač i budite dio ovog događaja.

DigiDeck 2024 i ove će godine biti nezaboravan događaj koji će vam pružiti dublji uvid digitalne tehnologije i procese  građevinske industrije.

Prijavite se odmah, kupite svoje Early Bird karte i rezervirajte svoje mjesto na najvećoj građevinskoj konferenciji digitalnih tehnologija!

Vidimo se na DigiDecku 2024!