Postani redovni član centra

Postani redovni čan Centra i pobrini se da se tvoj glas čuje! Budi dio radne skupina, sudjeluj u edukacijama i kvartalnim druženjima, prati najnovije trendove i osiguraj kartu za godišnju konferenciju!

Uključi svoju tvrtku u proces digitalizacije

Pored prijema redovnih članova – fizičkih osoba, Centar je ponosan na sve svoje firme članice koje su prepoznale benefite rada Centra i redovno sudjeluju u promicanju i poboljšanju građevinske industrije.
Dobrodošli!

Postani partner Centra

Ulaganje u razvoj i unaprjeđenje industrije jedan je od ključnih pokazatelja da tvrtke brinu o društveno odgovornom poslovanju i razvoju društva općenito. Centar je ponosan na rad i trud svojih partnera i konstantno potiče prijem novih.
Brončani
Osigurajte pristup vodičima, dokumentima i edukacijama svojim zaposlenima i budite u koraku sa svim digitalnim trendovima.
Srebrni
Podržite rad Centra strateškim razvojem smjernica i vodiča. Uključite se u radne skupine i povežite se s globalnim BIM grupama.
Zlatni
Sudjelujte u razvoju Centra i njegovim sljedećim koracima. Pružite industriji sve mogućnosti koje digitalizacija nosi sa sobom.

Studentski program

Ako si student i želiš znati sve o najnovijim tehnologijama u graditeljstvu , povezati se s renomiranim liderima industrije, pronaći dobru praksum, studentski posao ili napisati završni rad u tvrtkama koje provode digitalizaciju, onda je CDI pravo mjesto za tebe.

Pridruži nam se i postani dio građevinske zajednice!

2022 © CDI. Sva prava pridržana