Postani redovni član centra

Postani redovni čan Centra i pobrini se da se tvoj glas čuje! Budi dio radne skupina, sudjeluj u edukacijama i kvartalnim druženjima, prati najnovije trendove i osiguraj kartu za godišnju konferenciju!

Uključi svoju tvrtku u proces digitalizacije

Pored prijema redovnih članova – fizičkih osoba, Centar je ponosan na sve svoje firme članice koje su prepoznale benefite rada Centra i redovno sudjeluju u promicanju i poboljšanju građevinske industrije.
Dobrodošli!

Postani partner Centra

Ulaganje u razvoj i unaprjeđenje industrije jedan je od ključnih pokazatelja da tvrtke brinu o društveno odgovornom poslovanju i razvoju društva općenito. Centar je ponosan na rad i trud svojih partnera i konstantno potiče prijem novih.
Brončani
Osigurajte pristup vodičima, dokumentima i edukacijama svojim zaposlenima i budite u koraku sa svim digitalnim trendovima.
Srebrni
Podržite rad Centra strateškim razvojem smjernica i vodiča. Uključite se u radne skupine i povežite se s globalnim BIM grupama.
Zlatni
Sudjelujte u razvoju Centra i njegovim sljedećim koracima. Pružite industriji sve mogućnosti koje digitalizacija nosi sa sobom.

Studentski program

Ako si student i želiš znati sve o najnovijim tehnologijama u graditeljstvu , povezati se s renomiranim liderima industrije, pronaći dobru praksum, studentski posao ili napisati završni rad u tvrtkama koje provode digitalizaciju, onda je CDI pravo mjesto za tebe.

Pridruži nam se i postani dio građevinske zajednice!

Upoznajte tim

Predsjednica

MONIKA MLAKIĆ

Dopredsjednik

MARKO GAŠIĆ

Član Upravnog odbora

IVO KREZIĆ

Članica Upravnog odbora

MAJA BOROVINA FRANKIĆ

Član Upravnog odbora

JOSEPH MADY

Članica Upravnog odbora

MAJA-MARIJA NAHOD

VDC4Architecture Lead

VEDRAN OREŠIĆ

VDC4Structure Lead

GORAN ANIĆ

VDC4Infrastructure Lead

FILIP ANDABAKA

VDC4Survey Lead

LUKA ZALOVIĆ

2022 © CDI. Sva prava pridržana