O nama

Centar za digitalnu izgradnju Hrvatska osnovan je 2022. od strane građevinskih entuzijasta s ciljem promicanja digitalnih rješenja za sve procese građevinske industrije i projekata. Centar na jedno mjesto okuplja javni sektor, industrijske lidere, Sveučilišta, individualne entuzijaste i sve one koji svoj svakodnevni rad žele učiniti kvalitetnijim i efikasnijim.

Omogućiti digitalizaciju građevinske industrije u Republici Hrvatskoj!

Naši ciljevi

Podizanje svijesti sudionika građevinske industrije o potrebi za primjenom digitalnih rješenja i procesa tijekom svih faza građevinskog projekta
Razvoj platforme za povećanje kolaboracije i koordinacije sudionika građevinske struke, uključujući privatni i javni sektor.
Promoviranje digitalizacije u građevinskoj industriji organizacijom radionica, treninga, predavanja i certifikacija.

Povezivanje stručnih fizičkih i pravnih osoba s domaćim i inozemnim organizacijama, investitorima i tvrtkama.

Standardizacija primjene digitalnih rješenja i procesa u graditeljstvu redovnim objavljivanjem smjernica, vodiča i uputa.

Povezivanje Sveučilišta i privatnog građevinskog sektora s ciljem praćenje najnovijih tehnoloških rješenja i zahtjeva tržišta.

Aktivnosti centra

Podizanje svijesti o digitalizaciji

Kroz istraživanje tržišta i godišnje plnove rada, CDI kroz svoj svakodnevni rad podiže svijest i ističe važnost digitalizacije i tranzicije sa starog na novi, efikasniji način rada.

Edukacije, radionice i certifikacija

CDI omogućuje sudionicima građevinske industrije da budu u koraku sa zadnji trendovima i potražnjom tržišta kroz organizaciju edukacija i radonica u suradnji s industrijskim liderima, komorama i distributerima tehnologija.

Razvoj smjernica i vodiča

Za pravilan i efikasan pristup digitalizaciji poslovanja, CDI osigurava izdavanje smjernica i vodiča. Vodiči su namijenjeni za sve sudionike građevinske industrije i služe kao referenca za najbolje prakse i upute za primjenu digitalnih procesa.

Skupovi i konferencije

Kvartalni skupovi i godišnja konferencija kruna su rada Centra i predstavljaju idealnu priliku za razmjenu iskustva svih sudionika struke i daljnji razvoj struke u Republici Hrvatskoj.

CDI Tim

VDC4Groups

Monika Mlakić

predsjednica, DCT Group

Donec molestie dui nibh, ac tempus nisl aliquet convallis. Sed arcu arcu, consequat non sodales a, pharetra non nunc. Phasellus nec orci massa. Quisque dignissim justo id dolor bibendum convallis. Cras velit dui, fermentum a consequat nec, iaculis non leo.

Vivamus ante justo, ultrices id placerat vel, semper eu erat. Mauris arcu dolor, iaculis venenatis luctus id, mollis eget nisl. Cras ullamcorper, quam eget tincidunt porttitor, erat ante elementum risus, a auctor magna augue nec sapien.

2022 © CDI. Sva prava pridržana